• Inici
  • Notícies
  • Obert el termini de presentació de propostes per a la llicència d’ús de l’Embarcador del Ter

Obert el termini de presentació de propostes per a la llicència d’ús de l’Embarcador del Ter

Actualització: s’ha aprovat una modificació del plec de condicions de la licitació per tal de resoldre un error en el document i, d’altra banda, adaptar-lo a les prescripcions sanitàries actualitzades de la COVID-19. Aquest canvi ha ocasionat una modificació dels terminis de presentació, que trobareu a continuació.

S’ha obert el termini de presentació de propostes per a la llicència d’ús de l’espai de l’Embarcador del Ter de Manlleu.

L’objecte és l’atorgament d’una llicència per a l’ús privatiu de l’espai de l’embarcador del Passeig del Ter. Aquesta llicència s’atorga salvant els drets de propietat i sens prejudici de tercer.

És voluntat que l’espai i la zona de l’embarcador sigui:

  • – Un espai gastronòmic, que prioritzi la qualitat i varietat gastronòmica del servei i la màxima amplitud de dates i horaris, per oferir millor servei als ciutadans.
  • – Un espai cultural, oferint una programació complementària d’activitats culturals, educatives i de lleure per diferents públics; però prioritzant la singularitat i qualitat del projecte i la programació amb l’objectiu d’atraure també turisme a la ciutat i al Passeig del Ter.

També es permetrà ubicar en l’espai vehicles i estructures eventuals (food Trucks, zones de brasa, …) que ajudin a incrementar l’oferta gastronòmica, si s’inclou en la proposta guanyadora i la normativa vigent en aquest moment ho permet.

Amb caràcter general, aquest espai es podrà destinar a la venda al públic de menjar (cuina freda en general, tapes, crepes, pizzes, begudes, gelats, etc…) complementat per una oferta cultural, educativa i de lleure diversa, oberta a tota la població i visitants de la ciutat.

Termini:
El nou període de presentació de propostes ha començat aquest dimecres, 20 de maig, i finalitzarà el dijous 4 de juny a les 14 h. La presentació de propostes s’ha de fer telemàticament.

Documentació:

Més informació i accés al tràmit

La sol·licitud s’ha de fer a través del eLicita. A continuació adjuntem una guia amb informació sobre la plataforma i com realitzar el tràmit

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa