• Inici
  • Notícies
  • El ‘GPS empresarial’, un nou programa de l’OPE per dotar a les empreses d’eines per millorar la seva gestió

El ‘GPS empresarial’, un nou programa de l’OPE per dotar a les empreses d’eines per millorar la seva gestió

Des dels serveis d’Empresa i d’Emprenedoria de l’OPE Manlleu durant el mes de maig s’ha engegat un nou programa anomenat GPS empresarial.

Aquest programa pretén acompanyar i entrenar als emprenedors que acaben d’obrir un negoci o que estan en fase de consolidació, o bé persones que fa temps que tenen l’empresa, però necessiten una orientació per millorar la gestió econòmica.

L’objectiu del GPS és dotar les empreses de les eines necessàries perquè siguin elles mateixes qui tinguin el control de la gestió de l’empresa i puguin ser els conductors del negoci.

És un programa dissenyat a mida de cada empresa a partir d’una entrevista inicial on es detecta el punt de partida i es fa una valoració de les necessitats i millores que seran necessàries a curt i mitjà termini.

El programa té una durada prevista d’unes 20 hores anuals d’acompanyament i d’entrenament a càrrec d’una experta, l’economista Carme Arderiu.

Les sessions es poden fer al Lab Manlleu, L’Espai de Coworking, que ha reobert de nou aquest mes, o bé a la mateixa empresa.

Per a més informació sobre el GPS empresarial contacteu amb l’OPE trucant al 93 851 50 22 /o escrivint al correu electrònic [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa