• Inici
  • Notícies
  • L’Embarcador del Ter encetarà temporada el proper 18 de juny de la mà de Dani Rifà, Tremendu

L’Embarcador del Ter encetarà temporada el proper 18 de juny de la mà de Dani Rifà, Tremendu

L’Ajuntament de Manlleu ha adjudicat la gestió del bar de l’Embarcador del Ter a Dani Rifà (Tremendu), que té previst obrir portes el proper 18 de juny. La proposta de l’antic gestor de la Guingueta de Roda de Ter, ha estat seleccionada entre les 4 propostes professionals que s’han presentat al concurs obert per l’Ajuntament de Manlleu.

La proposta de Dani Rifà proposa una carta renovada amb una oferta gastronòmica més àmplia, apostant, com sempre s’ha fet a l’Embarcador del Ter, pel producte local i de proximitat. La proposta inclou també una oferta musical de petit format els divendres i programació cultural per algunes tardes i vespres de dijous, dissabtes i diumenges.

El dijous 12 de juny vam parlar amb ell al programa ‘A Manlleu Fem Xarxa’ a Ràdio Manlleu:

La proposta té dues vessant, la gastronòmica i la cultural. Trobareu més informació pel que fa a l’agenda d’actes prevista al web manlleu.cat

Pel que fa a la primera, es vol ampliar la diversitat de l’oferta gastronòmica continuant apostant pel producte local i de proximitat, tal com es feia fins ara. La carta de l’Embarcador de Ter inclourà plats freds de primer, carns a la brasa amb acompanyaments, amanides diverses i equilibrades, taules de formatges, fumats i embotits. L’oferta gastronòmica inclourà divertiments com la sopa de meló, el paté d’albergínia amb tomàquet i anxoves, el de moniato amb tomàquet i formatge de cabra o bé un iogurt de menta de postres. Pel que fa al beure, s’hi trobaran vins de petits productors i cerveses artesanals, també  d’altres industrials, però de més qualitat que les habituals. A la carta de l’Embarcador del Ter s’hi han inclòs  productes d’establiments i productors locals i comarcals tant d’alimentació com de beguda, hi trobarem producte de Can Cerilles, del Forn de Sant Roc, de Pilster i Gourmetic, també s’hi podran tastar productes del Serradet de Barneres, Formatges Riudavets i Oli del Tròs, entre d’altres L’oferta gastronòmica es complementarà, els dies de més afluència, amb una Food Truck de pizzes i una de creps.

La gestió cultural de l’Embarcador del Ter ha estat sempre un dels pilars d’aquest espai, per això en la proposta de Rifà, s’aposta per col·laborar i treballar conjuntament amb aquelles entitats de la ciutat que estiguin interessades en programar activitats i menciona també l’interès en poder col·laborar amb el GDT, entitat gestora de l’Embarcador del Ter fins la passada temporada que finalment no es va presentar al concurs.  

La proposta musical tindrà també un pes important en l’agenda de l’Embarcador, l’escenari, a més d’acollir l’oferta que les diferents entitats locals proposin, oferirà una programació musical de concerts en petit format els divendres al vespre i algun dijous, ampliada per activitats de lleure i d’interès social i cultural, els dissabtes i els diumenges a la tarda, dia que es vol programar a l’escenari activitats més familiars (circ, màgia…).

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa