• Inici
  • Notícies
  • Oferta de seminaris en línia per a establiments turístics sobre mesures de Prevenció COVID19

Oferta de seminaris en línia per a establiments turístics sobre mesures de Prevenció COVID19

Us informem d’un seguit de sessions informatives impulsades per la Diputació de Barcelona per ajudar les empreses i serveis turístics a identificar i analitzar els riscos en els seus establiments , així com a implementar les millors pràctiques en el servei, en les seves instal·lacions i amb el seu personal per fer front a virus. Per facilitar l’accés a aquestes sessions s’han agrupat els serveis en 4 grups:

  • Grup 1: Oficines de Turisme, Agències de Viatges i Guies Turístics
  • Grup 2: Restauració, MICE, Museus i Oci Nocturn
  • Grup 3: Allotjament
  • Grup 4: Serveis turístics a l’aire lliure i Oci actiu

Us podeu inscriure de forma gratuïta als diferents seminaris a través del web de TÜV SÜD Academy, formadors del curs.

El turisme es configura com una de les principals indústria a casa nostra, però, l’actual context COVID-19 obliga a establir protocols perquè la reobertura de les instal·lacions no incrementi el risc de contagi comunitari, així com establir les mesures de protecció necessàries per a les persones treballadores en aquest sector.

Per aquest motiu, cal preparar la reobertura de el sector turístic conforme es suavitzin les mesures de confinament.

Hi ha diferents iniciatives engegades per facilitar aquestes reobertures a partir de protocols que recullin els requisits de cada subsector o activitat turística, com ara els elaborats per l’Instituto de Calidad Turística (ICTE) per encàrrec de l’Estat Espanyol, amb el suport de les Comunitats Autònomes i del sector i que són la base de la proposta d’aquests seminaris en línia.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa