• Inici
  • Notícies
  • PIMEC ofereix un servei de suport a la viabilitat empresarial des del punt de vista jurídic

PIMEC ofereix un servei de suport a la viabilitat empresarial des del punt de vista jurídic

Amb la voluntat de donar suport a l’opció de la viabilitat de tots els negocis, PIMEC ofereix un suport d’anàlisi l’impacte de la crisi en l’activitat de l’empresa i un assessorament per la seva reestructuració. Aquest és un servei obert a totes les empreses i no cal estar associat a la Patronal.

L’impacte de la crisi sanitària i de la declaració de l’estat d’alarma, ha provocat un canvi en la forma de fer de moltes empreses, i és important tenir una visió a curt i mitjà termini sobre el futur de l’activitat per poder implementar mesures adequades.

El recurs a l’endeutament i a moratòries per poder sortir de la situació, la reorganització del treball i altres mesures que s’estan portant a terme durant la vigència de l’estat d’alarma poden ser insuficients. Una vegada es vagi reiniciant l’activitat, en caldran de noves per equilibrar els efectes de la crisi pel que fa a escenaris de tancament, a restriccions a l’hora de desenvolupar l’activitat, i a l’evident descens de la facturació.

Amb la voluntat de donar suport a l’opció de la viabilitat de tots els negocis, PIMEC, mitjançant un senzill test, analitza des d’un punt de vista jurídic l’impacte de la crisi en l’activitat de l’empresa i l’assessoren i duen a terme les actuacions jurídiques que calguin per a la seva reestructuració.

  • Programa del servei
  • • Assessorament jurídic a l’empresari en la situació actual.
  • • Anàlisi, des d’un punt de vista jurídic, de l’endeutament, les càrregues fiscals i laborals, i de l’impacte de la crisi sanitària en la seva activitat (https://bdsite.pimec.org/survey/start/partners-test-suport-a-la-viabilitat-de-l-empresa-69).
  • • Proposta d’unes mesures o pla d’actuació a curt/mitjà termini. Elaboració d’un informe de situació i de propostes d’actuació.
  • • També s’analitzarà la repercussió d’un escenari concursal i les opcions que aquest escenari presenta per evitar el tancament.
  • • Implementació de les mesures, si escau.

Per a més informació contacteu amb l’OPE Manlleu trucant al 938 515 022 o bé a través d’[email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa