Balanç del projecte No Limit Bikes durant el juny

La cooperativa Aurora Coop ha presentat un resum del període de posada en marxa del projecte No Limit Bikes. Aquest té com epicentre de l’acció i destinataris els comerços i els seus clients que formin part de Manlleu Associació de Botiguers (MAB) i el Mercat Municipal de Manlleu, així com els usuaris de la Residència Llar Osonament.

El servei de passejades amb tricicle s’ha desenvolupat per Manlleu durant diferents dies del mes de juny en horari de prestació de 9 a 14 hores.

S’han realitzat un total de 30 hores de servei de passejades amb un total de 49 persones vinculades als 3 serveis locals esmentats de la ciutat.

La valoració d’aquest projecte nou està essent molt positiva, tant per la permeabilitat urbana, doncs pot circular per diferents tipus de vies, com pel tricicle especialment adaptat que disposa de motor elèctric i  incorpora una cistella a la part davantera per a  transportar mercaderies, una plataforma reposapeus i coixins que donen confortabilitat.

D’aquesta manera els usuaris i clients dels comerços esmentats  han pogut gaudir tant de passejades pel Passeig del Ter,  com el retorn a les casses particulars amb la compra realitzada.

Tant el MAB com el Mercat Municipal de Manlleu aglutinen un conjunt d’establiments comercials de sectors diversos que creuen en la unió i en la cooperació per poder dur a terme diferents accions de dinamització comercial i que fa possible conjuntament amb l’Ajuntament les proves de projectes com aquest que té en consideració la mobilitat sostenible i l’economia social i solidària.

A continuació podeu consultar l’informe en PDF:

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa