• Inici
  • Notícies
  • El Servei d’OPE Feina crea unes Noves fitxes d’Ocupacions amb futur a la comarca d’Osona

El Servei d’OPE Feina crea unes Noves fitxes d’Ocupacions amb futur a la comarca d’Osona

Des del servei de l’OPE Feina s’ha dissenyat i elaborat nou material per a l’orientació laboral de les persones usuàries per a les empreses que tenen vacants de personal.

Es tracta de fitxes ocupacionals que defineixen diferents llocs de treball, on s’hi expliquen les tasques, les competències professionals, possibles sortides laborals, quina és la formació requerida, entre d’altres aspectes a tenir en compte per conèixer l’ocupació.

S’han elaborat en format resumit, actualitzat i destacant els aspectes claus que ja hi havia descrits en els mapes d’ocupació que fa anys s’havien elaborat des de l’OPE i que també es poden trobar al mateix espai web.

Aquest pot ser un material molt útil per a les persones que estan en recerca de feina i es puguin fer una idea ràpida de què consisteix aquella feina. Al mateix temps, també poden ser d’interès per a les empreses quan tenen vacants de personal i han de descriure el lloc de treball per publicar l’oferta. 

Les ocupacions que es poden trobar són gestió de magatzem, neteja, gestió administrativa, sala menjador, venda de comerç de proximitat, atenció sociosanitària, community manager i comerç internacional.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb el servei d’OPE Feina al correu [email protected] i podeu consultar aquests mapes accedint a l’apartat de l’OPE adreçat a persones en situació d’atur:

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa