• Inici
  • Notícies
  • Els mesos de juliol i agost, #viumanlleu a la terrassa pública de la plaça Fra Bernadí

Els mesos de juliol i agost, #viumanlleu a la terrassa pública de la plaça Fra Bernadí

S’han instal·lat a la Plaça Fra Bernadí unes taules situades sota l’ombra on la població podrà consumir productes dels comerços de Manlleu a la fresca. Per facilitar-ho, s’ha invertit en 2.000 bosses gastronòmiques reutilitzables pensades per transportar i consumir els aliments des del comerç fins a aquesta terrassa pública.

Amb l’objectiu de donar suport a les empreses locals del sector de restauració, que s’han reinventat o que han sumat un servei de menjar i begudes per portar, com a resposta a la crisi generada pel COVID19, l’Ajuntament ha dut a terme dues mesures de suport al teixit empresarial d’aquest sector. Aquestes volen, també, crear un espai públic per tal que les famílies puguin menjar i consumir productes cuinats i elaborats per les empreses de la ciutat i gaudir d’espais amb aforament controlat i garantint les mesures de seguretat  i distanciament social, a l’aire lliure.

Les mesures, treballades conjuntament amb el MAB MANLLEU (Manlleu Associació de Botiguers), han estat: la compra de dues mil bosses gastronòmiques reutilitzables, pensades per transportar el menjar comprat i equipades amb coberts, un got i un tovalló compostable, que es distribuiran entre els establiments del sector associats al MAB (restaurants, rostidors i comerços que elaboren menjar per emportar) per tal que les regalin als manlleuencs que utilitzen aquest servei habitualment.

Paral·lelament, s’ha invertit en la compra de 34 taules rodones i 240 cadires, desmuntables i apilables, que es muntaran i desmuntaran de dijous a diumenge durant el mes de juliol i fins al 16 d’agost. Aquestes s’instal·laran sota unes ombres gegants que s’han instal·lat a la Plaça Fra Bernadí, amb l’objectiu d’oferir un servei de terrassa de bar pública a l’aire lliure oberta a tota a la ciutadania.

En aquest espai l’empresa que s’ocuparà de muntar i desmuntar les taules i cadires, s’ocuparà, també, de vetllar i controlar l’aforament, i de netejar-les entre servei i servei, per tal que la ciutadania que ho desitgi les pugui ocupar, de les 8 del vespre a les 12 de la nit, i sopar a la fresca els plats i productes per emportar adquirits als establiments gastronòmics de la ciutat.

Aquestes dues accions es complementen, també, per les activitats programades durant els mesos de juliol i agost sota el paraigua Viu Manlleu!. Una programació cultural multidisciplinària adreçada a tota la ciutadania, en diferents espais de Manlleu: la Plaça Fra Bernadí, els Jardins de Can Mataró, l’Embarcador del Ter i el Prat del Rocòdrom.

Trobareu més informació als webs del MAB Manlleu (www.mabmanlleu.cat), de l’ajuntament (www.manlleu.cat) i a les xarxes socials.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa