• Inici
  • Notícies
  • L’OPE Feina i Osonament col·laboren per desenvolupar el programa 4R

L’OPE Feina i Osonament col·laboren per desenvolupar el programa 4R

Un dels eixos d’acció de l’OPE Manlleu és treballar per la millora de l’ocupació a Manlleu i la seva àrea d’influència. Aquest objectiu s’emmarca en diversos projectes i programes. Un d’ells és el projecte d’Innovadors i Experimentals que es realitza juntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).  En aquest context, es desenvolupen diversos programes per la millora de l’ocupabilitat dins  d’un marc d’Economia Social i Solidària (ESS).

Un d’aquests programes és el 4R’s que es realitzarà de la mà amb Osonament. L’objectiu d’aquest és implementar i consolidar recursos ocupacionals pel col·lectiu de persones amb problemàtica de salut mental o addiccions. 

Es pretén vincular accions de respecte a nivell mediambiental centrat amb les 3R’s ecològiques i el moviment d’atenció a les persones amb problemàtica de salut mental. Traçant un model de recuperació i reinserció laboral a través de tallers setmanals on es treballarà el desenvolupament de competències a través del treball de restauració manual, tot per fer camí cap a la incorporació al mercat laboral de les persones participants. 

Aquests tallers van començar el divendres 29 a l’Espai de Can Patalarga de l’Ajuntament de Manlleu.

En vam parlar amb els seus responsables al programa A Manlleu Fem Xarxa de Ràdio Manlleu del dia 25 de juny:

Per a més informació podeu contactar amb l’OPE Manlleu a través d’ [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa