• Inici
  • Notícies
  • L’OPE i Maresmon col·laboren amb el programa Recicla’m

L’OPE i Maresmon col·laboren amb el programa Recicla’m

L’OPE treballa per la millora de l’ocupació a Manlleu i la seva àrea d’influència a través de diversos projectes. Un d’ells és el projecte de Innovadors i Experimentals que es realitza juntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En aquest context, es desenvolupen diferents programes per la millora de l’ocupabilitat dins  d’un marc d’Economia Social i Solidària (ESS).

Un d’aquests és el Recicla’m, adreçat a dones i que es desenvoluparà en dos eixos complementaris. D’una banda, un eix de coneixements tècnics amb tallers de costura i feltre i restauració de mobles. I de l’altra, un treball en competències transversals on es fomentarà l’autoestima i la socialització i la pràctica i l’ús de la llengua. Elements molt importants per a dones que en la seva majoria, no han tingut contacte amb el mercat laboral.

A més, es vol realitzar un treball en xarxa amb altres entitats i organitzacions del territori per mirar la possibilitat de comercialitzar alguns dels productes que sorgeixen dels diversos tallers. 

L’associació Maresmon, que treballa per l’empoderament de les dones, és l’encarregada de l’execució del projecte i del desenvolupament dels tallers, que van començar el dimecres 15 de juliol a l’Espai de Can Patalarga.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa