• Inici
  • Notícies
  • Proces participatiu per dissenyar el nou Centre d’Innovació de Manlleu

Proces participatiu per dissenyar el nou Centre d’Innovació de Manlleu

El Centre d’Innovació de Manlleu és cada vegada més a prop de ser una realitat. El passat 25 de juny es va presentar la proposta a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Manlleu. Aquest és un projecte impulsat per l’ajuntament i la Salle, amb la col·laboració de Cefortem, l’Associació d’empresaris de Manlleu, Creacció i la Universitat de Vic.

Durant el mes de juliol s’obre un procés participatiu, amb sessions d’una hora i mitja, per tal de codissenyar el Centre perquè pugui donar resposta a les necessitats dels potencials usuaris. L’objectiu és que Manlleu esdevingui un referent en innovació tecnològica i digital i contribuir en la transformació d’una societat, que continua fent passos de gegant cap a la indústria 4.0 i l’Internet de les coses.

Aquestes sessions de treball formen part de les diverses fases del projecte. En concret, tindran lloc els dies 14, 16 i 20 de juliol en format virtual i el 22 de juliol en format presencial-virtual. Totes tindran lloc a les quatre de la tarda.

Des de l’OPE us animem a participar activament en la construcció física, lògica i tecnològica d’aquest nou centre. Aquelles persones que vulguin participar-ho poden posar-se en contacte amb el servei d’OPE Empresa a través del correu  [email protected]

El centre d’Innovació

En el marc d’una estratègia de ciutat que aposta pel coneixement, la innovació i el creixement del teixit econòmic basat en la Indústria 4.0, presentem el model de Centre d’Innovació de Manlleu. Ho fem de la mà d’una aliança estratègica amb La SalleTechnova-URL. Un impuls de coconstrucció publicoprivada que es concretarà amb la participació dels agents econòmics, socials i la ciutadania.

Aquest centre pretén ser la porta de Manlleu a la Tecnologia i la Innovació. S’hi desenvoluparan activitats de formació professional orientades al testeig de prototips, nous processos i promoció de nova economia.

L’aliança amb LaSalleTecnova-URL ens ajudarà a definir l’acompanyament de l’Ecosistema d’Innovació de Manlleu per a la formulació d’un model de Ciutat Innovadora i Emprenedora. Tot això dins d’un marc d’estreta col·laboració amb altres institucions com Creacció, Universitat de Vic, CEFORTEM i  l’Associació d’Empresaris de Manlleu.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa