• Inici
  • Notícies
  • Resum de les ofertes gestionades pel servei d’OPE Feina durant el 2020

Resum de les ofertes gestionades pel servei d’OPE Feina durant el 2020

La intermediació laboral és una acció fonamental dels Serveis Locals d’Ocupació que afavoreix la incorporació de les persones aturades al mercat de treball. La tasca de connexió entre l’empresa i les persones que busquen feina, facilita el coneixement mutu i l’accés a l’oferta laboral.

Malgrat les circumstàncies, que ens han portat a una baixada important de l’activitat empresarial, des de l’OPE Feina no s’ha deixat de gestionar ofertes de treball.

Durant el primer semestre hem gestionat un total de  141 ofertes i 186 llocs de treball gestionats; dels quals hem cobert 95; és a dir un 51.08% de taxa de cobertura.

Des de l’inici del període de confinament fins a l’actualitat hem gestionat 58 ofertes i 56 llocs de treball amb una taxa de cobertura que es manté al voltant del 51%, concretament, he pogut incorporar 43 persones treballadores al mercat laboral de 72 llocs de treball.

D’acord amb les característiques del territori, el sector serveis acumula més demanda de treballadors amb ofertes com a restauració, neteja, atenció a les persones…, seguit amb una diferència molt marcada del sector industrial, la ramaderia i agricultura i, finalment la construcció.

Amb tot això, volem recordar a la ciutadania i a les empreses que l’OPE de Manlleu s’ha mantingut en actiu, malgrat en confinament, donant assessorament a les empreses del territori quan a la gestió d’ofertes de feina i ho continuem fem.

Vers la ciutadania seguim amb les atencions personalitzades facilitant l’accés al mercat de treball mitjançant accions formatives i l’acompanyament constant en la recerca de feina.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa