Viu el Comerç amb el MAB MARKET

El passat divendres dia 17 de juliol i dins el marc de la campanya Viu Manlleu, el MAB (Manlleu Associació de Botiguers) va organitzar el MAB MARKET.

Mes d’una desena de comerços del MAB van instal·lar parada a la  plaça Fra Bernadí de 20 a 23 hores, on van poder mostrar i vendre els seus millors productes i serveis.

Amb accions com aquesta es pretén donar visibilitat i dinamitzar el comerç de Manlleu que sens dubte ha estat un dels sectors que s’han vist més afectats per la Covid-19.

Durant l’estat d’alarma el MAB ha servit als associats per gestionar i analitzar tota la informació i molts comerciants han vist la seguretat que dóna pertànyer a una associació, jugant un paper clau a la hora de recuperar i mostrar els valors de proximitat, de confiança, de relació amb els persones que dóna el comerç de proximitat i que la pandèmia ha fet veure que són tant importants.

El divendres 7 d’agost de les 20 h a les 23 h a la plaça Fra Bernadí s’organitzarà l’Outlet MAB on s’hi podran trobar les gangues dels comerços participants.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa