• Inici
  • Notícies
  • Noves mesures de restricció al sector de l’hoteleria i la restauració per fer front a l’evolució de l’epidèmia

Noves mesures de restricció al sector de l’hoteleria i la restauració per fer front a l’evolució de l’epidèmia

Aquesta setmana han entrar en vigor un seguit de restriccions que afecten els establiments del sector d’hoteleria i restauració. Les noves mesures obliguen aquests establiments a garantir la distància interpersonal mínima d’1,5 metres en el servei de barra i a respectar aquesta mateixa distància entre taules o agrupacions de taules, establint un màxim de 10 persones per taula o agrupació. Els establiments hauran de tancar com a  màxim a les 1.00 hores i no podran admetre nous clients a partir de les 00.00 hores.

Aquestes mesures també s’apliquen als establiments que desenvolupin l’activitat de restaurant musical. Pel que fa als establiments que desenvolupin les activitats de sala de concert, de cafè teatre i de cafè concert, s’estableix un horari de tancament del servei de bar a les 01:00 hores.

Pel que fa a les activitats d’oci, se suspèn l’obertura al públic dels locals i establiments que desenvolupin les activitats de discoteca, sala de ball, sala de festes amb espectacle, bar musical, karaoke, discoteques de joventut i establiments d’activitats musicals de règim especial i establiments públics amb reservats annexos.

Se suspenen també les activitats musicals amb pistes de ball o espais habilitats fora dels establiments establerts en l’apartat precedent.

A continuació podeu descarregar els PDF amb les resolucions publicades al DOGC:

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa