• Inici
  • Notícies
  • L’OPE continua oferint els seus serveis d’atenció tot i les mesures de restricció Covid-19

L’OPE continua oferint els seus serveis d’atenció tot i les mesures de restricció Covid-19

El 29 d’octubre el govern de la Generalitat va aprovar una sèrie de noves mesures per frenar el nombre de casos de Covid-19 al territori. A més de les diverses prohibicions a la mobilitat s’hi sumaven també el tancament d’espais i la recomanació de fer teletreball sempre que fos possible i en tots els àmbits laborals.

Des de l’OPE, tot i complir la normativa vigent, us comuniquem que seguim endavant amb els nostres serveis i amb l’atenció personalitzada.

OPE Empresa. Les empreses poden adreçar-se al Lab Manlleu en l’horari habitual per fer consultes i tràmits: de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dilluns a dijous de 15 a 18 h. Podeu trucar al 937 827 161 o escriure un correu electrònic a [email protected] per fer consultes o demanar cita.

OPE Feina i OPE Formació. Se seguirà oferint el servei de Feinateca a l’equipament de la Biblioteca  Municipal de Manlleu BBVA: dilluns i dimecres de 10 a 13 h i dimecres de 15.30 a 17 h. Cal reservar hora a través del telèfon 93 851 11 73 o del correu [email protected] Pel que fa a les proves ACTIC, aquestes queden suspeses fins al 12 de novembre en compliment de la resolució.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa