Qui som

Des de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica (ASPPE), a l’OPE de l’Ajuntament de Manlleu, treballem en la planificació, el desenvolupament, el seguiment i l’avaluació de polítiques públiques estratègiques que possibilitin assumir, tant a les persones, a les empreses i als comerços, a les entitats i associacions empresarials, com als centres educatius i a la ciutat i al territori, el futur i el present d’una societat en constant transformació, amb garanties socials, econòmiques i participatives.

Pretenem oferir a través de la coconstrucció publicoprivada un servei transversal, facilitador i personalitzat que generi oportunitats i doni una resposta adaptada a les necessitats i demandes de la ciutadania, empreses i comerços. Volem, per tant, contribuir al desenvolupament econòmic, social i humà de Manlleu i la seva àrea d’influència territorial. Amb tothom i per a tothom.

A Manlleu Fem Xarxa

Aquest és l’espai d’actualitat empresarial que l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu (OPE) posa a l’abast de les empreses, professionals i persones del nostre territori. A l’apartat d’economia del web municipal www.manlleu.cat hi trobareu  la informació institucional de l’OPE, les nostres àrees de treball, els serveis que oferim… però l’equip tècnic de l’OPE té en aquest blog un espai digital dinàmic i més viu on poder donar a conèixer les accions i projectes que desenvolupen els diversos serveis (treball, comerç, empresa, fires, emprenedoria, mercat…)

El Blog A Manlleu Fem Xarxa va ser el primer dels canals de comunicació que l’OPE va impulsar per tal de i que posteriorment s’ha ampliat a través del paper (al Diari de Manlleu) i la Ràdio. Setmanalment es publiquen notícies, articles i entrevistes d’actualitat referent a l’OPE i s’envien a través d’un butlletí electrònic al qual es poden subscriure empreses, professionals o particulars. Els diversos formats de A Manlleu Fem Xarxa tenen l’objectiu d’informar comptant amb la participació dels actors del desenvolupament local del municipi (empreses, entitats, comerços i col·lectius).

ope-blau
Edifici Can Puget. Plaça de Dalt Vila, 1
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 50 22
(+34) 93 851 50 25
Contacte

A Manlleu
Fem Xarxa