Qui som

Des de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica (ASPPE), a l’OPE de l’Ajuntament de Manlleu, treballem en la planificació, el desenvolupament, el seguiment i l’avaluació de polítiques públiques estratègiques que possibilitin assumir, tant a les persones, a les empreses i als comerços, a les entitats i associacions empresarials, com als centres educatius i a la ciutat i al territori, el futur i el present d’una societat en constant transformació, amb garanties socials, econòmiques i participatives.

Pretenem oferir a través de la co construcció publico-privada un servei transversal, facilitador i personalitzat que generi oportunitats i doni una resposta adaptada a les necessitats i demandes de la ciutadania, empreses i comerços. Volem, per tant, contribuir al desenvolupament econòmic, social i humà de Manlleu i la seva àrea d’influència territorial. Amb tothom i per a tothom.

Aquest 2017 destaquem com a principals projectes desenvolupats:

  •  Pla d’acció de dinamització de polígons industrials d’activitat econòmica
  •  Pla d’acció d’eficiència energètica i sostenibilitat
  •  Projecte d’innovació pública en el desenvolupament local a través de la creació d’espais d’innovació pública i oberta, i la transformació del model de gestió de l’OPE en concret i de l’ASPPE en general.
  •  Projecte de foment i dinamització de l’economia social i solidària (ESS)


Edifici Can Puget. Plaça de Dalt Vila, 1
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 50 22
(+34) 93 851 50 25
Contacte

A Manlleu
Fem Xarxa