• Inici
  • Butlletí
  • RENOVACIÓ PER AL 2017 DE LA INICIATIVA “OCUPACIÓ A LA INDÚSTRIA LOCAL” A OSONA PEL SECTOR METALL MECÀNIC

RENOVACIÓ PER AL 2017 DE LA INICIATIVA “OCUPACIÓ A LA INDÚSTRIA LOCAL” A OSONA PEL SECTOR METALL MECÀNIC

La Diputació de Barcelona ha renovat la subvenció per a la convocatòria 2016-2017 de la Iniciativa “Ocupació a la Indústria Local” a Osona. Aquesta iniciativa és una acció d’àmbit comarcal que afavoreix la competitivitat de les empreses i genera llocs de treball. Des de l’OPE hi treballem activament per facilitar la participació de les empreses de Manlleu i de la seva àrea d’influència.

Els destinataris dels projectes seleccionats són persones amb especials dificultats d’inserció laboral i que es troben en situació d’atur. Aquestes persones participen en programes formatius centrats en competències aplicables a les empreses industrials del sector metall mecànic.
En la convocatòria del 2015-2016, van rebre formació 45 persones: 15 en soldadura, 15 en mecanització CNC i 15 en tècniques comercials. I hi van participar 55 empreses que van aportar formació, pràctiques o contractes de treball.

 

 } else {

Etiquetes, ,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa