• Inici
  • Notícies
  • Nova formació empresarial per atraure clients de proximitat a través d’Internet

Nova formació empresarial per atraure clients de proximitat a través d’Internet

El proper dijous 29 de juny tindrà lloc al Lab. Espai Coworking Manlleu la sessió formativa Com atraure clients de proximitat per Internet. La formació anirà a càrrec de  Jordi Argelich, de la consultora Think About Export, SL (Reexporta).

Aquesta activitat va dirigida a petites empreses, comerços o a qualsevol tipus de negoci orientat a un entorn de proximitat: ja sigui dins de la mateixa població o en un àmbit comarcal. La sessió aportarà eines per atraure clients potencials mitjançant Internet, amb una estratègia social, local i mòbil. Si les empreses volen captar clients a Internet, no n’hi ha prou amb tenir una pàgina web, cal fer una sèrie d’accions dins i fora del web per aparèixer de forma eficaç.

Alguns objectius d’aquesta sessió són conèixer els punts clau per a una bona estratègia local, aspectes que milloren la visibilitat del web, paraules clau estratègiques per a la promoció local, ús de publicitat efectiva a Internet, anàlisi compartiu de la competència local a Internet, i mesurar el posicionament.

L’activitat és gratuïta però requereix inscripció ja que les places són limitades. Podeu inscriure-us a través de correu electrònic a [email protected]

Com atraure clients de proximitat per Internet
Dijous 29 de juny, de 10 a 14 h.
Lab. Espai Coworking Manlleu (C/Tarafa, 11)

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa