Sessió per a empreses al Lab Manlleu, espai de Coworking.

El dijous 13 de desembre, de 8 a 8.45h del matí, el Lab Manlleu, espai de Coworking ha organitzat una sessió matinal de cafè i Networking per tancar la temporada abans del Nadal.

Aquesta és una activitat dirigida a qualsevol tipus d’empresa on aprendran com presentar el seu negoci o projecte en menys d’un minut.

A continuació, s’oferirà un petit esmorzar i es posarà en pràctica les presentacions amb un espai de Networking entre totes les persones assistents.

Llorenç Martín, de Nextway, i coworker del Lab Manlleu, serà l’encarregat de dinamitzar l’activitat i fer la formació inicial.

Des de l’equip del Lab, conjuntament amb les empreses instal·lades, s’ha volgut oferir aquesta activitat com una cloenda de l’any, a mode de regal de Nadal. S’ha programat en un horari matinal, per tal que les empreses puguin assistir-hi sense trencar la jornada laboral

Les inscripcions són gratuïtes. Aquelles persones i empreses interessades en participar-hi poden trucar al 93 782 71 61 o bé escriure a [email protected]

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa