• Inici
  • Sense categoria
  • Convocatòria d’ajuts municipals adreçada a empreses, professionals i autònoms

Convocatòria d’ajuts municipals adreçada a empreses, professionals i autònoms

Segueix obert el període de sol·licitud dels ajuts convocats per l’OPE Manlleu dins del Pla de Reactivació Municipal de Manlleu 2020 per tal d’ajudar a les empreses de Manlleu afectades per la crisi de la Covid-19. 

Des de l’OPE també recomanem a les empreses que hagin hagut de fer un ERTO total o parcial, que el seu personal pot acollir-se als Ajuts d’urgència social de l’ajuntament. A més, també el poden presentar autònoms, empresaris i altres perfils. Podeu informar-vos al següent enllaç:

Recordeu que podeu demanar informació sobre el procediment i les bases al servei d’OPE Empresa: [email protected] / 93 851 50 22.

OBJECTIUS

Aquesta convocatòria d’ajuts municipals dóna resposta a l’objectiu de posar en valor i atorgar un reconeixement a les empreses de Manlleu que en els darrers sis mesos (a partir d’1 d’octubre de 2019) han portat a terme accions, activitats, campanyes i inversions de dinamització empresarial i que, malgrat realitzar aquestes accions, actualment i a causa de la crisi provocada pel COVID-19 han patit una caiguda d’ingressos, d’activitat i, en conseqüència, de facturació.

TERMINIS

Les sol·licituds es poden demanar a partir de dimecres 29 d’abril a través del portal de tràmits de l’Ajuntament. Els ajuts s’atorgaran fins a esgotar l’import total destinat de 255.000 euros o bé en data de 15 de juliol de 2020.

TRÀMIT

La sol·licitud es farà a través del portal de tràmits de l’Ajuntament de Manlleu.

A la pàgina del tràmit trobareu un manual per fer la sol·licitud. Consulteu-lo a continuació

Per tal de fer el tràmit, caldrà disposar d’un certificat digital o bé de l’idCAT mòbil que es pot sol·licitar i obtenir en uns minuts. A l’enllaç a continuació trobareu informació sobre com fer-ho:

BASES

ELS CONCEPTES I PROJECTES SUBVENCIONABLES són els següents:

– El manteniment dels locals comercials, de serveis i centres de treball amb activitat empresarial. Aquest concepte es justifica per la importància per la vida de la ciutat de tenir locals comercials i de serveis en concret i espais amb activitat econòmica en general per la qualitat de vida i el benestar de la ciutadania, pel valor social que suposen.

– Les campanyes de promoció, de màrqueting i de difusió de les activitats empresarials del municipi.

– El foment de noves activitats i nous serveis de les empreses i d’inversions realitzades per dur-les a terme: promoció de la venda online i de les noves tecnologies en l’activitat empresarial, la creació de manteniment i impuls de nous serveis (serveis a domicili per exemple)

– La creació de nous productes o bé inversions fetes amb l’objectiu d’oferir nous productes fruït de l’adaptació de l’empresa a les noves necessitats detectades o sorgides en el moment actual.

– Qualsevol altra activitat, servei o inversió que doni resposta a l’objecte de la convocatòria

Per a més informació, contacteu amb el servei d’OPE Empresa:
[email protected]
93 851 50 22

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa